ÖĞRENİM DEĞERLENDİRMELERİ

 

İstenen belgeler:

1.       Dilekçe

2.       Diploma Fotokopisi (aslı gibidir onaylı)

Açıklamalar:

Bir üst öğrenimi bitirenler dilekçe ile çalıştığı birime başvuracak. Birim üst yazı ekinde ilgilinin dilekçesinin aslını ve diploma fotokopisini (aslı gibidir onaylı) Personel Daire Başkanlığı'na gönderecektir.

EMEKLİ OLMAK İÇİN NE YAPMALIYIM?

Emeklisi dolan ve olmak isteyen personel, Personel Daire Başkanlığına gelerek hizmetini, ne zaman emekli olacağını hesaplatır.

İstenen belgeler:

1.       4 adet vesikalık fotoğraf (son 6 ay içinde çekilmiş)

2.       Dilekçe

3.       Açık adres

4.       Nüfus cüzdanı fotokopisi

5.       Maaşın hangi bankadan ve şubeden alınacağını beyan eden dilekçe.

Açıklamalar:

Emekli olmaya karar verdiğinde; emekli olacağı tarihin ve açık adresinin bulunduğu dilekçesini çalıştığı birime (1 ay önceden) verecektir. Birim üst yazıyla dilekçenin aslını da dahil belgeleri Personel Daire Başkanlığı'na gönderecektir. Rektörlük onayı alındıktan sonra ilgili, Personel Daire Başkanlığı'nda emeklilik onay formuna imza atacak. İlişik kesme formunu doldurulacak ve ayrılırken personel kimlik belgesini Personel Daire Başkanlığına teslim edecektir.

Emeklilik işlemleri emekli olduğu tarih itibariyle en geç 1 ay içinde Emekli Sandığı tarafından sonuçlandırılmaktadır(maaş bağlanmaktadır). İlgililerin maddi olarak mağdur olmamaları için o ayın 16'sı itibariyle emekliye ayrılmaları tavsiye edilmektedir.

Son Güncelleme: 2019-08-01 11:08:36

                                                                                           Bilgi Islem Daire Baskanligi © 2010-2024